Now Reading
Här är mina 5 senaste empties. 4 kommer jag att köpa igen.

Här är mina 5 senaste empties. 4 kommer jag att köpa igen.

Jag älskar att prova nya skönhetsprodukter – men finns det något härligare än att göra slut på en flaska och faktiskt känna att du vill köpa en till? Den eviga frågan när det gäller skönhetsprodukter är “köpa igen eller testa nytt”. Jag försöker balansera det 50/50, för även om det är lockande att återgå till en gammal favorit inser jag ju att det måste finnas annat där ute att upptäcka.

Här är i alla fall fem produkter som tagit slut under oktober. Några kommer jag direkt att klicka hem en gång till.

Glossier Future Dew

“En genväg till hur din hud ser ut efter en fullständig hudvårdsrutin – dewy, glowing, vårdad – i en long-wearing produkt” När man hör den pitchen så tänker man att man vill ha den direkt, right? Och ja, den gör faktiskt vad den säger. Dock har jag en hel del andra produkter som också ger mig glow. Så för 285 kronor känns den inte som en stapelvara i mitt sortiment, mer en rolig produkt att ha som add-on. Blir du nyfiken så finns den att klicka hem hos Glossier.


Dr Ceuracle, Hyal Reyouth Toner

Denna toner lovordas lite överallt. Och ja, för en torris som mig så är den faktiskt suverän, jag tycker att den har hjälpt mig med min yttorrhet. Jag gillar att den är lite tjockare i konsistensen så att den enkelt går att klappa in och att den “plumpar” min hud. Denna kommer jag att fylla på i mitt lager snabbare än vad någon kan säga “återfukta”.


Giorgio Armani, Luminous Silk, foundation

Efter mycket letande och små burkar av foundationprover har jag äntligen hittat en favorit. Och den stavas Giorgio Armani, Luminous Silk. Jag gillar inte för high-coverage foundations och detta är den perfekta medium coverage som jag använder dagar jag vill ha lite mer täckning (annars norpar jag vanligen tag i min Lumene Instant Glow Beauty Serum). Den ger en superfin bas som håller hela dagen. Jag har färgen 3.5. Medan jag fyller på med denna en omgång till får jag fortsätta jakten på en cruelty-free replika, då Armani tyvärr inte är det.


Bioderma, Hydrabio Gel-Crème, dagkräm

Här har jag sannerligen squeezat ur de sista dropparna. Denna dagkräm från Bioderma är perfekt att ha under sminket. Den är lätt samtidigt som den återfuktar som den ska. Ett minus är att den bara är 40 ml, vilket gör att den tar slut relativt snabbt. Kommer jag att köpa den igen? Absolut, men kanske inte nu när temperaturen närmar sig nollgradigt. Nu är jag på ny jakt efter något mindre “light” som kan hålla mig återfuktad under vinterhalvåret. Dessutom får den gärna vara CF, då Bioderma dessvärre inte är det. Har du något tips?


Tarte, Shape Tape, concealer

Denna concealer är lika bra som alla säger! Krämig, täckande och sitter som berget utan att creasa. Funkar även för torr hud som min. Detta är mitt första köp, men jag kommer absolut att köpa den igen. Jag använder färgen 22N Light Neutral.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 BEAUBI AB. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top