Now Reading
Nataša Gavrić @glowbynats delar med sig av sina favoriter

Nataša Gavrić @glowbynats delar med sig av sina favoriter

Denna artikel kan innehålla affiliatelänkar. Beaubi har ingen påverkan på de produkter som nämns i artikeln.

Hej Nataša! Vem är du?
Jag är Nataša eller Nats, en som älskar smink och krämer, hundar och exakt all typ av mat (förutom surkål kanske?). Jag är uppväxt i Göteborg men bor nu i New York med min man där jag sysslar med mina sociala medier inom skönhet på heltid, vilket jag stormtrivs med. 

Vad är din filosofi när det gäller skönhetsprodukter?
Skönhet för mig är kul men framförallt avslappnande, de dagarna det inte känns kul eller avslappnande gör jag varken en hudvårdsrutin eller sminkar mig. Jag vet att det finns enormt mycket press och ideal som omringar skönhetsbranschen, men att testa nytt smink för mig är att utforska och vara kreativ och att testa nya hudvårdsprodukter är så spännande. Min favorit-plattform är Youtube, det var här mitt skönhetsintresse väcktes till liv för mer än 10 år sedan, ALLT kul finns på Youtube! (reds. anm. följer ni inte redan Nataša på Youtube borde ni göra det pronto! Hennes eyeliner tutorial för hooded eyes har i skrivande stund setts över en halv miljon gånger.)


Finns det någonting du måste tänka på gällande dina val av produkter?
Jag upptäckte ganska nyligen att min hy inte gillar parfymerad hudvård, så jag undviker all typ av parfym. Min hy är torr och reaktiv så jag fokuserar alltid på fukt och snälla produkter. 

Vad är några av dina favoritprodukter och varför?
Åh, jag har så många, här är några stycken, Cremorlab Refreshing Gel Cleansing Oil är min absolut bästa oljerengöring, den är som en hybrid mellan en olja och en gel så den är oerhört lätt på huden men bryter ner allt smink. Paulas Choice 2% BHA var min första riktiga hudvårdsprodukt, den räddade min hy från de där envisa igentäppta porerna och kvisslorna. Paulas Choice Enriched Calming Toner är min go to toner på vintern, den är lite mjölkigare och tjockare och är exakt vad min hy älskar under kallare och torrare månader. Timeless Skin 20% Ascorbic Acid Serum är mitt bästa vitamin C, det jämnar ut och ger ett magiskt glow. Dermaceutic K Ceutic SPF50, om du är en torris är detta den enda krämen du behöver i vinter, den skyddar mot de kallaste och torraste vinterdagarna (och mot solen!). Urban Decay Brow Blade – den bästa brynpennan of all times, har en eyeliner-tip som kan används för att fake-a riktiga hårstrån. Glossier Perfecting Skin Tint, den perfekta glowiga basen när man inte vill ha täckning men man behöver något att grunda med innan bronzer / rouge / highlighter. NYX läppenna i “Sandstorm”, min bästa brunaktiga nude, my lips but better!

Har du något annat self-care tips som du ofta unnar dig?
Jag är ju nagelbitare och mitt absolut bästa tips är att göra gel-naglar regelbundet, det är det bästa som finns!

Vad inspireras du av?
Alla som jag följer på sociala medier, så många grymma tjejer.

Någon ny favorit?
Det är nog Skincitys Mellow Balm Cleanser, en prisvänlig oljerengöring. 

Har du några skönhetstrender som vill prova? Eller något du aldrig kommer att prova?
Jag skulle hemskt gärna testa brow lamination, mindre gärna testar jag en vampire facial, ser inte alls trevligt ut.

Något trick du lärt dig som världen borde veta om?
Älskar mina soap brows, sätter brynen med tvål helt enkelt och ingen annan produkt i världen håller upp brynen som tvål. Bäst, billigast och även tillgängligast!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 BEAUBI AB. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top