Beaubi är din nya guide för allt inom skönhet.

Vi samlar alla produkter inom makeup, hudvård och hårvård på samma plats – för att du äntligen ska slippa spendera tid och pengar på produkter som inte fungerar.

HEJ SKÖNHET!

Vi har samlat alla skönhetsprodukter på samma plats

Bara för dig.

 

Vi blev trötta på det överväldigande utbudet av produkter, bristen på tillförlitliga råd och allt slösande av pengar på fel produkter. Samtidigt såg vi en allt mer växande marknad, men en stor lucka av informationskällor för konsumenter.

Varför kan du hitta all information om hotellrummet på andra sidan världen, men inget om det du applicerar på din hud varje dag? Vi bestämde oss för att förändra detta och skapa en plattform för den moderna skönhetskonsumenten. Resultatet blev Beaubi.

Beaubi samlar alla produkter inom smink, hudvård och hårvård på en plattform för att du äntligen ska få tillgång till detaljerad information, trovärdiga recensioner och de bästa priserna. Som medlem i vårt community kan du dessutom hitta rekommendationer och rutiner från andra användare som du inspireras av. Det är hög tid för en skönhetsguide du kan lita på.

Det här är bara början och just nu är plattformen under utveckling. Vi vill skapa den med dig! Vill du delta med feedback? Vi är all ears! Skicka oss gärna ett mail på info@beaubi.se

/Team Beaubi

Med Beaubi kan du

Djupdyka

Lär dig mer om produkten innan du köper den. Ingredienser? Är den djurtestad? Vad har den fått för omdömen? Här hittar du svaret på dina frågor. Vi tror att objektiv information är nyckeln till medvetna köp.

Dela

Bli en del av the Beaubi community! Dela din beauty shelf, recensera och spara produkter i din önskelista. Du kan naturligtvis också följa andra Beaubies för att få inspiration och få tillgång till deras rutiner och rekommendationer.